Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Autor
    Članci
  • #41033
    neramg031
    Učesnik

    Postupak izračunavanja cene kostanja na osnovu normativa materijala
    Naziv jela: Pilav od pilećeg mesa

    NAZIV ARTIKLA JEDINICA
    MERE NORMATIV ZA 1 OSOBU NORMATIV ZA 10 OSOBA
    Pileće meso kg 0,200 2
    Voda l 0,4 4
    Pirinač kg 0,075 0,75
    Korenasto povrće kg 0,050 0,50
    Paprike babure kg 0,050 0,50
    Crni luk kg 0,050 0,50
    Svež paradajz kg 0,050 0,50
    Lovorov list gr 0,5 5
    Biber gr 0,5 5
    So kg 0,005 0,05
    Peršunov list kg 0,005 0,05
    Saft od pečenja dl 0,05 0,5

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.