Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
- Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.
Postupak izračunavanja cene kostanja na osnovu normativa materijala
Naziv jela: Pilav od pilećeg mesa
NAZIV ARTIKLA JEDINICA
MERE NORMATIV ZA 1 OSOBU NORMATIV ZA 10 OSOBA
Pileće meso kg 0,200 2
Voda l 0,4 4
Pirinač kg 0,075 0,75
Korenasto povrće kg 0,050 0,50
Paprike babure kg 0,050 0,50
Crni luk kg 0,050 0,50
Svež paradajz kg 0,050 0,50
Lovorov list gr 0,5 5
Biber gr 0,5 5
So kg 0,005 0,05
Peršunov list kg 0,005 0,05
Saft od pečenja dl 0,05 0,5
Handling of Casio calculators within Serbia
Eurocom international d.o.o.
Batajnički drum 211B, 11180 Beograd
Tel: +381 11 4155 000
info@casiosrbija.rs